Page 2 of 3

Re: Widget not working

Posted: 6. May 2019, 18:42
by admin
how fast the automatic login needs, depends on your internet connection!

Regards Kevin

Re: Widget not working

Posted: 7. May 2019, 10:04
by erkr42
Hi Kevin
I don't believe it is related to the internet speed. The app seems not to refresh after logon, no matter how long I wait.
Just shortly closing the app (home button) and reopening the app immediately solves this!
Eric

Re: Widget not working

Posted: 7. May 2019, 10:30
by admin
i will check this

Re: Widget not working

Posted: 28. May 2019, 23:07
by admin
Great, if you find a reproducible issue, please come back and post it.
Thanks Kevin

Re: Widget not working

Posted: 7. Jul 2019, 12:37
by erkr42
Hi,
Update: in the mean time I have a new iPhone, with more RAM. Issue with the need to re logon when opening app vanished. So that seems RAM related.
Recently I installed latest update of the app, but widget is still not working. It seems to connect now, but doesn't load the messages. See picture:

Regards
Eric

Re: Widget not working

Posted: 7. Jul 2019, 13:27
by admin
i will check this

Re: Widget not working

Posted: 8. Jul 2019, 15:29
by admin
i fixed the issue and upload an update to appstore!
It should available in few days.

Kevin

Re: Widget not working

Posted: 23. Dec 2019, 12:09
by jeff23
Hi,
I'm using an iPhone 6 and I did have the widget working a few months ago. Now the widget shows "no messages" - all the other features work well in the app. I reinstalled app and reregistered but this made no difference. Any suggestions?

Re: Widget not working

Posted: 23. Dec 2019, 12:39
by admin
what app & ios version is installed?

Re: Widget not working

Posted: 24. Dec 2019, 01:06
by jeff23
I’m using iOS 12.4.3 and Pushsafer V 2.5.2